Pieczony Pasternak i marchew
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Prażony Pasternak i marchew może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.11 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką pieprz, marchew, pasternak i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczona marchewka i pasternak, Pieczony Pasternak I Marchew, oraz Pieczona marchewka i pasternak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Jeśli pasternak i marchew są bardzo grube, pokrój je na pół wzdłuż. Pokrój każdy po przekątnej w plastry o grubości 1 cala. Warzywa kurczą się podczas gotowania, więc nie rób kawałków zbyt małych.
Pokrojone warzywa umieść na patelni z prześcieradłem.
Dodać oliwę z oliwek, sól, pieprz i dobrze wymieszać. Piecz przez 20 do 40 minut, w zależności od wielkości warzyw, rzucając od czasu do czasu, aż pasternak i marchew będą po prostu miękkie.
Posypać koperkiem i podawać na gorąco.