Pieczony Panierowany Pyszny Sum
Pieczone panierowane pyszne Sumy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1288 kalorii, 74g białka, oraz 68 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 7,38 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, Sum, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Spróbuj Pieczony Panierowany Pyszny Sum, Sum panierowany (Bagre Apanado o a la Milanesa), oraz Panierowane Filety Z Suma Z Duszonym Chardem Szwajcarskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Danie do pieczenia linii z folii i sprayu z gotowania sprayu.
Połącz jajko i włoski dressing w płytkim naczyniu.
Połączyć bułkę tartą, ser, pieprz, i czosnek w proszku w drugim płytkim naczyniu.Zanurz ryby w mieszaninie jaj, a następnie mieszaninie okruchów chleba.
Pozostałą mieszankę jajową skropić rybą.
Dodaj pozostałą bułkę tartą do ryby.Posmarować lekko sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 stopni przez czterdzieści pięć minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio