Pieczony Panierowany Pyszny Sum

Pieczony Panierowany Pyszny Sum
Pieczone panierowane pyszne Sumy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1288 kalorii, 74g białka, oraz 68 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 7,38 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, Sum, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Spróbuj Pieczony Panierowany Pyszny Sum, Sum panierowany (Bagre Apanado o a la Milanesa), oraz Panierowane Filety Z Suma Z Duszonym Chardem Szwajcarskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Danie do pieczenia linii z folii i sprayu z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Połącz jajko i włoski dressing w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski DressingWłoski Dressing
JajkoJajko
3
Połączyć bułkę tartą, ser, pieprz, i czosnek w proszku w drugim płytkim naczyniu.Zanurz ryby w mieszaninie jaj, a następnie mieszaninie okruchów chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Bułka TartaBułka Tarta
SerSer
PieprzPieprz
ChlebChleb
RybyRyby
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
JajkoJajko
4
Pozostałą mieszankę jajową skropić rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
JajkoJajko
5
Dodaj pozostałą bułkę tartą do ryby.Posmarować lekko sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Bułka TartaBułka Tarta
RybyRyby
6
Piec w temperaturze 350 stopni przez czterdzieści pięć minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia45
Magazyn