Pieczony makaron z Pepperoni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz sól i pieprz, cebula w proszku, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Makaron Pepperoni, Pepperoni, makaron i ser, oraz Pepperoni Pizza Macaroni & Cheese.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony Cheddar
4
W naczyniu do pieczenia 9x13 cali połącz gotowany makaron, sos pomidorowy, pastę pomidorową, sery, pepperoni, sól, pieprz, cebulę w proszku i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Ramię
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek