Pieczony koper włoski i pomidory z ziołami

Pieczony koper włoski i pomidory z ziołami
Pieczony koper włoski i pomidory z ziołami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cebulę, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone w soli Branzino z cytrusami, koprem włoskim i ziołami, Pieczone Pomidory Z Parmezanem I Ziołami, oraz Jajka Pieczone Z Pomidorami, Ziołami I Śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połącz wszystkie składniki w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali, delikatnie mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub do miękkości kopru włoskiego, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn