Pieczony klopsik warzywny z musztardowymi puree ziemniaczanym
Pieczony klopsik warzywny z musztardowymi puree ziemniaczanym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 669 kalorii, 45g białka, oraz 38 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cebuli, grubo pełnoziarnisty ser mozzarella, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Tłuczone ziemniaki ze śmietaną z pieczonym czosnkiem, musztardą Dijon i boczkiem, Cheeseburger klopsiki i puree ziemniaczane, oraz Klopsiki i pieczone puree ziemniaczane są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz cukinię, paprykę i cebulę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Papryka
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać olej i 1 łyżka rozmarynu; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
Olej Do Smażenia
4
Rozprowadzić równomiernie na blasze do pieczenia; posypać solą i pieprzem. Pieczeń, aż warzywa będą miękkie, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Wyjąć z piekarnika; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Wymieszaj mieloną wołowinę, mozzarellę, panko, Bazyl, majeranek, 1 1/2 łyżeczki soli, 1/2 łyżeczki pieprzu, suszony pokruszony pieprz, 1 łyżkę rozmarynu i 1 szklankę pieczonych warzyw w dużej misce.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Whisk 1/2 Puchar ketchup, jajka, i wino w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Jajko
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Dodaj do mieszaniny wołowiny; wymieszać drewnianą łyżką, aż dobrze włączone; łyżka do 9x5x3-calowy bochenek patelni, tworząc zaokrągloną górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
Patelnia Bochenkowa
10
Łyżka 1/2 szklanki ketchupu na wierzchu bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
11
Piecz klopsy, aż gotowane przez, soki uruchomić jasne, i top jest rumiane, o 1 godzinę 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
12
Wyjmij patelnię z piekarnika; pozostaw klopsiki 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
13
Rewarm pozostałą mieszaninę warzyw w dużej patelni nonstick. Turn meatloaf się; pokroić w 1-cal-grube plastry. Top z ciepłą pieczoną mieszanką warzywną; podawać z puree ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
14
* Łuszczące się okruchy panko są najlepszym substytutem świeżej bułki tartej w prawie wszystkim, w tym klopsikach. Szukaj ich w sekcji Asian foods w supermarkecie i na rynkach azjatyckich.