Pieczony Indyk Z Jabłkami I Ziołami

Pieczony Indyk Z Jabłkami I Ziołami
Need a danie główne bezglutenowe? Apple & Herb pieczony indyk może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 559 kalorii, 70g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 14. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz indyka, rozmaryn, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony indyk z sosem jabłkowym, Polędwiczki z indyka pieczone w ziołach z dressingiem Mango, limonką i imbirem oraz prażonymi słodkimi ziemniakami, oraz Pieczony indyk z masłem ziołowym i prażoną szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz szałwię i rozmaryn. Palcami ostrożnie rozluźnij skórę od piersi indyka; pocieraj zioła pod skórą. Zabezpieczyć skórę od spodu piersi wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
2
Ułożyć pierś na stojaku na patelni do pieczenia. Indyk z jabłkiem, cebulą i selerem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Posmaruj masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4
Piec w temperaturze 325° przez 3 do 3-1 / 2 godzin lub do czasu, aż termometr do mięsa wskaże 180°, fastrygując od czasu do czasu kapielikami z patelni. (Przykryć luźno folią, jeśli Indyk zbyt szybko się zarumieni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Pędzel z galaretką jabłkową. Przykryć i odstawić na 15 minut przed wyjęciem wykałaczek i rzeźbienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka JabłkowaGalaretka Jabłkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia29
Magazyn