Pieczony Halibut z pomidorami, kaparami i winegretem oliwkowym
Pieczony Halibut z pomidorami, kaparami i oliwkowym winegretem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 613 kalorii, 43g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 9,01 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, oliwa z oliwek, kalamata i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczony Halibut z Tapenadą z suszonych pomidorów i oliwek, Szybki pieczony Halibut z pomidorami i kaparami, oraz Halibut z grillowanym pomidorem i oliwkowym smakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Wymieszać sok z cytryny i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
3
Dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając aż do zemulgowania. Wymieszaj pomidory, oliwki, kapary, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto Kukurydziane
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
4
Ułóż steki rybne w ceramicznym lub szklanym naczyniu do pieczenia na tyle dużym, aby pomieścić je w 1 warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
5
Wlać winegret na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Gotować ryby w środku piekarnika, aż tylko gotowane przez i nie półprzezroczyste, 7 do 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
7
Podawać ryby z winegretem z naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.