Pieczony Halibut Z Orzo, Szpinakiem I Pomidorkami Koktajlowymi

Pieczony Halibut z Orzo, szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 713 kalorii, 44g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 7,67 zł / porcja, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 10 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak dla niemowląt, pomidory koktajlowe, filety z halibuta i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczony Halibut z Orzo, szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi, Orzo ze szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi, oraz Grillowany Halibut I Pomidory Z Pesto Orzo.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
W misce ubić 2 łyżki oleju i soku z cytryny; doprawić sosem solą i pieprzem.
Na blachę do pieczenia ułożyć halibuta, posypać solą i pieprzem.
Mżawka z odrobiną opatrunku.
Piec, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 12 protokół. Tymczasem, gotować makaron w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody do miękkości, ale nadal twarde do gryzienia; odcedzić.
Dodaj 2 łyżki oleju i czosnku do tego samego rondla; smażyć na średnim ogniu 1 minutę.
Dodać odsączony makaron, szpinak, i pomidory; wymieszać do herbu. Doprawić solą i pieprzem.
Zdjąć z ognia. Przykryć; odstawić na 1 minutę (szpinak zwiędnie). Makaron podzielić na 2 talerze. Wierzch z halibuta i pozostałym opatrunkiem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.