Pieczony Gruyere i omlet z kiełbasą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego Gruyere i omletu z kiełbasą. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 321 kalorii, 21g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka pieprzu, łagodna kiełbasa z indyka, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Pieczony Omlet Szwajcarski Z Kiełbasą, Omlet ze smażoną szałwią i Gruyere, oraz Omlet ze szparagami, Gruyere i estragonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Lekko posmaruj 8 przez 8-calowe naczynie do pieczenia.
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, o 3 protokół.
Dodać kiełbasę i gotować, aż brązowy, o 5 protokół. Odstawić patelnię do ostygnięcia.
W dużej misce, ubić razem jajka, mleko, sól i pieprz, do smaku, aż będzie gładka, o 20 sekund.
Dodać czerwoną paprykę, 1 szklankę sera Gruyere i 1/4 szklanki natki pietruszki. Wymieszać w mieszaninie cebuli.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Posypać pozostałym serem.
Piec przez 20 do 25 minut lub do złotego koloru.
Upieczony omlet pokroić w kliny i posypać pozostałą pietruszką przed podaniem.
Cook ' s Note: aby pojedyncze porcje, podzielić ciasto między 4 masłem 8-uncji ramekins.
Piec przez 15 do 18 minut.