Pieczony dorsz z białą fasolą, kompot pomidorowy i olej truflowy

Pieczony dorsz z białą fasolą, kompot pomidorowy i olej truflowy
Pieczony dorsz z białą fasolą, kompot pomidorowy i olej truflowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.95 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szalotki, ząbki czosnku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony dorsz z białą fasolą, pomidorem i olejem truflowym przepis, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Truflowo-Pieczony Hummus Pomidorowy dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn