Pieczony Czosnek Kalafior Zacieru
Pieczony czosnek kalafior zacieru jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, pietruszkę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zacieru z kalafiora z pieczonym czosnkiem, Pieczony Czosnek I Rozmaryn Kalafior Zacieru, oraz Pieczony Czosnek Kalafior Seler Korzeń Mash.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Czosnek umieścić w naczyniu zapiekanym i skropić oliwą z oliwek.
Czosnek pieczemy w rozgrzanym piekarniku do miękkości i aromatu, około 15 minut.
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodaj kalafior, przykryć, i pary do miękkości, o 10 protokół.
Rozgnieść kalafior i pieczony czosnek z oliwą z oliwek razem w misce. Wymieszać sól, pietruszkę i pieprz w puree kalafior, aż całkowicie włączone.
Rozprowadzić mieszaninę kalafiora do naczynia żaroodpornego.
Piec puree kalafior w nagrzanym piekarniku, aż gorące i smaki blend, o 15 protokół.