Pieczony Czerwony Snapper Z Polewą Cytrusowo-Pomidorową

Pieczony Czerwony Snapper Z Polewą Cytrusowo-Pomidorową
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pieczony Czerwony Snapper z polewą cytrusowo-pomidorową może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Na 15,18 zł / porcja, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1466 kalorii, 168g białka, oraz 68 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz filety z Lucjana, zieloną cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 84%. Spróbuj Pieczony Czerwony Snapper Z Polewą Cytrusowo-Pomidorową, Snapper z polewą pomidorowo-Kaparową, oraz Kurczak z orzechami Pekanowymi z polewą cytrusowo-pomidorową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni.Czerwony Lucjan obustronnie posmarować odrobiną oliwy z oliwek i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Lucjan CzerwonyLucjan Czerwony
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Umieść rybę w 9-calowym szklanym naczyniu na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
3
Wymieszać pozostały olej, pomidory w / zielone chili, kawałki mandarynki, zielona cebula i kolendra w małej misce.Doprawić do smaku solą i pieprzem oraz ziołami rybnymi.Łyżka polewa nad czerwonym Snapper.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Lucjan CzerwonyLucjan Czerwony
MandarynkaMandarynka
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Piec, aż Snapper jest po prostu nieprzezroczyste w centrum, o 15-20 protokół.Można gotować, jeśli jest to preferowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
5
Na każdą porcję posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweodsączone pomidory w puszkach pokrojone w kostkę z zielonymi Chilliodsączone pomidory w puszkach pokrojone w kostkę z zielonymi Chilli1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweodsączone pomidory w puszkach pokrojone w kostkę z zielonymi Chilliodsączone pomidory w puszkach pokrojone w kostkę z zielonymi Chilli23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakolendra, posiekanakolendra, posiekana23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakolendra, posiekanakolendra, posiekana791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezielona cebula, posiekanazielona cebula, posiekana791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezielona cebula, posiekanazielona cebula, posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidor pokrojony w kostkę (włoski lub romski)pomidor pokrojony w kostkę (włoski lub romski)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidor pokrojony w kostkę (włoski lub romski)pomidor pokrojony w kostkę (włoski lub romski)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)3971 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filety z Lucjana czerwonegofilety z Lucjana czerwonego3971 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filety z Lucjana czerwonegofilety z Lucjana czerwonego12 łyżeczki czosnku w proszku(albo zwykłe)(albo zwykłe)12 łyżeczki czosnku w proszku(albo zwykłe)(albo zwykłe)1łyżka czerwony ocet winnymandarynki, obrane, zaszczepione i sekcje pocięte na kawałki 1/2 calamandarynki, obrane, zaszczepione i sekcje pocięte na kawałki 1/2 cala1łyżka czerwony ocet winnymandarynki, obrane, zaszczepione i sekcje pocięte na kawałki 1/2 calamandarynki, obrane, zaszczepione i sekcje pocięte na kawałki 1/2 cala

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn