Pieczony Czerwony Snapper Z Polewą Cytrusowo-Pomidorową

Pieczony Czerwony Snapper Z Polewą Cytrusowo-Pomidorową
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pieczony Czerwony Snapper z polewą cytrusowo-pomidorową może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Na 15,18 zł / porcja, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1466 kalorii, 168g białka, oraz 68 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz filety z Lucjana, zieloną cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 84%. Spróbuj Pieczony Czerwony Snapper Z Polewą Cytrusowo-Pomidorową, Snapper z polewą pomidorowo-Kaparową, oraz Kurczak z orzechami Pekanowymi z polewą cytrusowo-pomidorową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni.Czerwony Lucjan obustronnie posmarować odrobiną oliwy z oliwek i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lucjan CzerwonyLucjan Czerwony
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść rybę w 9-calowym szklanym naczyniu na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
3
Wymieszać pozostały olej, pomidory w / zielone chili, kawałki mandarynki, zielona cebula i kolendra w małej misce.Doprawić do smaku solą i pieprzem oraz ziołami rybnymi.Łyżka polewa nad czerwonym Snapper.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Lucjan CzerwonyLucjan Czerwony
MandarynkaMandarynka
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Piec, aż Snapper jest po prostu nieprzezroczyste w centrum, o 15-20 protokół.Można gotować, jeśli jest to preferowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Na każdą porcję posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn