Pieczony Czerwony Snapper Z Polewą Cytrusowo-Pomidorową

Pieczony Czerwony Snapper Z Polewą Cytrusowo-Pomidorową
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pieczony Czerwony Snapper z polewą cytrusowo-pomidorową może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Na 15,18 zł / porcja, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1466 kalorii, 168g białka, oraz 68 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz filety z Lucjana, zieloną cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 84%. Spróbuj Pieczony Czerwony Snapper Z Polewą Cytrusowo-Pomidorową, Snapper z polewą pomidorowo-Kaparową, oraz Kurczak z orzechami Pekanowymi z polewą cytrusowo-pomidorową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni.Czerwony Lucjan obustronnie posmarować odrobiną oliwy z oliwek i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Lucjan CzerwonyLucjan Czerwony
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
2
Umieść rybę w 9-calowym szklanym naczyniu na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
3
Wymieszać pozostały olej, pomidory w / zielone chili, kawałki mandarynki, zielona cebula i kolendra w małej misce.Doprawić do smaku solą i pieprzem oraz ziołami rybnymi.Łyżka polewa nad czerwonym Snapper.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Lucjan CzerwonyLucjan Czerwony
MandarynkaMandarynka
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Piec, aż Snapper jest po prostu nieprzezroczyste w centrum, o 15-20 protokół.Można gotować, jeśli jest to preferowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
SnapperSnapper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
5
Na każdą porcję posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)

Składniki

1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiodsączone pomidory w puszkach pokrojone w kostkę z zielonymi Chilliodsączone pomidory w puszkach pokrojone w kostkę z zielonymi Chilli1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiodsączone pomidory w puszkach pokrojone w kostkę z zielonymi Chilliodsączone pomidory w puszkach pokrojone w kostkę z zielonymi Chilli2(zima)kolendra, posiekanakolendra, posiekana2(zima)kolendra, posiekanakolendra, posiekana796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizielona cebula, posiekanazielona cebula, posiekana796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizielona cebula, posiekanazielona cebula, posiekana1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipomidor pokrojony w kostkę (włoski lub romski)pomidor pokrojony w kostkę (włoski lub romski)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipomidor pokrojony w kostkę (włoski lub romski)pomidor pokrojony w kostkę (włoski lub romski)2(zima)Pakiet sazon z kolendrą i achiotePakiet sazon z kolendrą i achiote2(zima)Pakiet sazon z kolendrą i achiotePakiet sazon z kolendrą i achiote11 funt cukinii,8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek11 funt cukinii,8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek397Orzechy dowolne (posiekane)filety z Lucjana czerwonegofilety z Lucjana czerwonego397Orzechy dowolne (posiekane)filety z Lucjana czerwonegofilety z Lucjana czerwonego1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2/3 szklanki (kilka garści) startego Parmigiano lub Romano2/3 szklanki (kilka garści) startego Parmigiano lub Romano1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2/3 szklanki (kilka garści) startego Parmigiano lub Romano2/3 szklanki (kilka garści) startego Parmigiano lub Romano1Dużemandarynki, obrane, zaszczepione i sekcje pocięte na kawałki 1/2 calamandarynki, obrane, zaszczepione i sekcje pocięte na kawałki 1/2 cala1Dużemandarynki, obrane, zaszczepione i sekcje pocięte na kawałki 1/2 calamandarynki, obrane, zaszczepione i sekcje pocięte na kawałki 1/2 cala

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn