Pieczony Biały okoń morski z pijanymi ziemniakami i ryżem kminkowym

Pieczony Biały okoń morski z pijanymi ziemniakami i ryżem kminkowym
Pieczony Biały okoń morski z pijanymi ziemniakami i ryżem kminkowym to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 503 kalorie, 42g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.38 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz wino ryżowe, steki z okonia morskiego, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kminek na zielonym ryżu, Crockpot Pieczone Słodkie Ziemniaki Z Chili, Kminkiem I Limonką, oraz Tave (Cypryjska pieczona jagnięcina i ziemniaki z kminkiem i pomidorami) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn