Pieczone ziemniaki z pieczarkami Ragů
Pieczone ziemniaki z dzikimi grzybami Ragů to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 5,54 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia ziemniaków, masło, estragon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ragu Z Dzikimi Grzybami, Gnocchi Z Grzybowym Ragu, oraz Gnocchi z grzybowym Ragu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki przebić widelcem i natrzeć olejem.
Piec przez 1 godzinę, lub do miękkości po przekłuciu.
Tymczasem, w dużej, głębokiej patelni, roztopić masło w oleju.
Dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, 20 protokół.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając, aż grzyby są głęboko rumiane, 8 protokół.
Dodać wino i gotować, aż odparuje. Wymieszać bulion, estragon i tymianek i doprowadzić do wrzenia. Doprawić solą i pieprzem.
Rozetnij ziemniaki i wypchnij wnętrzności widelcem. Doprawiamy solą i przekładamy na talerze. Łyżka szmatką grzybową na ziemniaki i podawać.