Pieczone warzywa korzeniowe z sorgo i cydrem
Pieczone warzywa korzeniowe z sorgo i cydr może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Mieszanka baby marchew, pieprz, cebula perła, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cydr Vinaigrette Pieczone Warzywa Korzeniowe, Jabłecznik-Glazurowane Prażone Warzywa Korzeniowe, oraz Pieczone Zimowe Warzywa Korzeniowe Z Jabłecznikiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni z galaretką umieścić cebulę, marchew i rzep.
Skropić olejem rzepakowym i delikatnie wrzucić do płaszcza.
Piec w temperaturze 450 przez 15 minut.
Mżawka połowę mieszanki sorgo na mieszaninie marchwi, i wrzucić delikatnie do herbu.
Piec dodatkowe 15 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Skropić pozostałą mieszaniną sorgo.
Posypać równomiernie posiekanym świeżym szczypiorkiem, solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.