Pieczone warzywa korzeniowe z pikantnymi Pepitami i chrzanowym Creme Fraiche
Pieczone warzywa korzeniowe z pikantnymi Pepitami i chrzanem Creme Fraiche to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz złote ziemniaki fingerling, koszerną sól i pieprz, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażony Halibut z rukolą, prażonymi burakami i chrzanowym Crème Fraîche, Pieczone Warzywa Korzeniowe Z Winegretem Chrzanowym, oraz Root Beer Pulled Pork in Shallot - Root Beer jus z pikantną cebulą i Jalapeno Creme Fraiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dla warzyw: Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Przycinaj łodygi z buraków i lekko szoruj szczotką warzywną-usunie to twardą zewnętrzną warstwę. Ćwierć buraki i odstawić. Przyciąć marchew (pozostawiając trochę łodygi na), a następnie przeciąć na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina Wieprzowa
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
3
Dodaj wszystkie warzywa i ziemniaki na patelni wraz z połówkami główki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Skropić oliwą i dobrze doprawić solą i pieprzem. Piecz w piekarniku, aż złocisty i miękki, o 45 protokół (końcówka noża do parowania powinien przebić ziemniaka i przejść z niewielkim oporem).
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Na pikantne pepitas: w dużej misce do mieszania, połączyć sok z cytryny, oliwę z oliwek, chili w proszku, kminek i trochę soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
6
Dodać pepitas i dobrze wymieszać, aby były równomiernie powlekane. Toast w piekarniku, aż pepitas są lekko rumiane, 7 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Na chrzan creme fraiche: wymieszać creme fraiche i chrzan i doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Creme Fraiche
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
8
Aby służyć, umieść prażone warzywa korzeniowe na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 I Pół Funta średniej Wielkości Ziemniaków O Białej Skórce, Obranych I Pokrojonych Na Kawałki
9
Skropić chrzanem creme fraiche i udekorować pikantnymi pepitami.