Pieczone warzywa i ryż
Pieczone warzywa i ryż to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 450 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać squash, pieprz, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kurczak Z Prażonymi Warzywami I Dzikim Ryżem, Zapiekane warzywa i ryż z sosem pomidorowym Chipotle, oraz Sałatka z dzikiego ryżu z pieczonymi warzywami i sosem cytrynowo-tahini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić razem pierwszych 7 składników, aż warzywa są dobrze pokryte.
Warzywa umieścić w jednej warstwie na patelni z galaretką.
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut. Wymieszać warzywa, i piec 20 więcej minut lub do lekko chrupiące i złoty.
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Wymieszaj ryż, migdały i gorące warzywa.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy gotowego, pełnoziarnistego Medley wujka Bena brązowego i dzikiego ryżu.
Do przodu: przygotować warzywa zgodnie z zaleceniami przez krok
Niech ostygnie całkowicie.
Przenieść do hermetycznych pojemników lub wytrzymałych plastikowych worków do zamrażania i zamrozić do jednego miesiąca. Rozmrozić w lodówce 8 do 24 godzin. Podgrzać w dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 5 do 6 minut lub do dokładnie ogrzanego i wszelkie dodatkowe ciecze jest zmniejszona. Postępuj zgodnie z przepisem, lub użyj warzyw zgodnie z życzeniem.