Pieczone W Piekarniku Holenderskie Naleśniki Jabłkowe

Pieczone W Piekarniku Holenderskie Naleśniki Jabłkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj pieczone w piekarniku Holenderskie naleśniki jabłkowe. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 7G tłuszczu i w sumie 317 kalorii. Ten przepis służy 6. Za $1.1 za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką zmielony cynamon, śmietanę, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony W Piekarniku Holenderski Naleśnik Jabłkowy, Chleb ziołowy pieczony w holenderskim piekarniku, oraz Łatwy gulasz wołowy pieczony w żeliwnym holenderskim piekarniku dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na 10-calowej żeliwnej patelni rozgrzej nadzienie z szarlotki, masło, cynamon. W misce ubij jajka na pianę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do SzarlotekNadzienie Do Szarlotek
CynamonCynamon
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj mleko, mąkę, śmietanę, skórkę z cytryny i sól. Ubijaj, aż ciasto będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
4
Zalej gorącą mieszankę jabłkową na patelni i natychmiast włóż patelnię do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
5
Piecz przez 20 do 25 minut lub do momentu, gdy naleśnik będzie nadęty i złocistobrązowy. Za pomocą małego, drobnego sita lekko posyp wierzch naleśnika cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SitoSito
6
Podawaj na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn