Pieczone w piecu kasztany z przyprawionym roztopionym masłem

Pieczone w piecu kasztany z przyprawionym roztopionym masłem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać pieczone w piecu kasztany z przyprawionym roztopionym masłem spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 653 kalorie, 4G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś sól, laskę cynamonu, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kasztany Palone Solone Masło Kawowe, Dorsz Pieczony W Piecu-3 Punkty, oraz Chrupiący Przyprawiony Pieczony Kurczak W Piekarniku.

Instrukcje

1
Umieść dużą żeliwną patelnię w piekarniku i podgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym rondlu na dużym ogniu. Podczas podgrzewania wody wyrzeźb "X" na zaokrąglonej stronie każdego kasztana ząbkowanym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Przeciąć tylko skorupę, uważając, aby nie przeciąć zbyt głęboko w samej nakrętce.
4
Gdy woda osiągnie wrzenia, szybko blanszować rozcięte kasztany przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Odsączyć i osuszyć kasztany, a następnie przenieść je, " x " strona do góry, na rozgrzaną patelnię w piekarniku. Pieczemy kasztany przez 25-30 minut, aż skorupka zacznie zwijać się od orzecha.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Przenieś orzechy na dużą deskę do krojenia i przykryj luźno ręcznikiem kuchennym. Odstawić na bok, aż orzechy będą wystarczająco chłodne, aby sobie z nimi poradzić—orzechy będą łatwiejsze do obierania, gdy są jeszcze ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
7
Umieść patelnię na płycie kuchennej i dodaj masło, laska cynamonu, sól, cukier i gałka muszkatołowa. Patelnia powinna być wystarczająco gorąca, aby stopić masło. Mieszaj wszystko, aż masło całkowicie się rozpuści, a następnie przenieś mieszaninę masła do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Palcami obrać łuski i brązowe skórki kasztanów. Jeśli jakakolwiek brązowa skóra przylega do orzechów, można użyć noża do parowania, aby je oderwać. Można wybrać, aby wrzucić obrane kasztany w roztopionym maśle, lub służyć masło na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
9
Kasztany podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn