Pieczone udka kurczaka po kolumbijsku (Piernas de Pollo Asadas a mi Estilo Colombiano)
Kolumbijskie pieczone udka z kurczaka (Piernas de Pollo Asadas a mi Estilo Colombiano) to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 391 kalorii, 41g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz podudzia z kurczaka, ocet, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć barwnika spożywczego, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowy Sen Anioł Jedzenie Ciasto jako deser. 3456 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Arroz Chino Al Estilo Colombiano (Ryż Smażony W Stylu Kolumbijskim), Nadziewane Klopsy W Stylu Kolumbijskim (Albondigón Colombiano), oraz Pollo a la Plancha (Kolumbijska pierś z kurczaka z grilla).
Instrukcje
1
W maszynce umieścić szalotki, czosnek, cebula, kolendra, tymianek, ocet, kminek, papryka, sól i pieprz. Przetworzyć na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
Uncje Płynu świeżej Wody
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej