Pieczone Steki Z Tuńczyka Śródziemnomorskiego

Pieczone Steki Z Tuńczyka Śródziemnomorskiego
Seared steki z tuńczyka śródziemnomorskiego może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 249 kalorii, 42g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 5,53 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka steków z tuńczyka żółtopłetwego, zielona cebula, oliwki kalamatan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone Steki Z Tuńczyka Ahi, Pieczone Steki Z Tuńczyka Ahi, oraz Smażone Steki Z Tuńczyka Azjatyckiego.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Posypać rybę 1/4 łyżeczki soli, kolendry i pieprzu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
KolendraKolendra
PieprzPieprz
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj rybę na patelnię; gotować 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podczas gdy ryby gotuje, połączyć pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pomidor, i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
RybyRyby
SólSól
5
Podawać mieszankę pomidorową na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
RybyRyby

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Maddaleny Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn