Pieczone Squabs z borowikami i sałatka z wiejskim chlebem

Pieczone Squabs z borowikami i sałatka z wiejskim chlebem
Pieczone Squabs z borowikami i sałatka z wiejskim chlebem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 152 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osób okazało się, że ten przepis jest przepyszne i satysfakcjonujące. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, sok z cytryny, squabs i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Podobne przepisy to Pieczone Squabs z borowikami i sałatka z wiejskim chlebem, Wiejskie gotowanie włoskich ziemniaków z borowikami, oraz Pieczeń Wołowa Z Borowikami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Doprowadzić 2 szklanki wody, czosnek i 1 łyżeczka soli morskiej do wrzenia, a następnie osuszyć w durszlaku. Czosnek blanszować w ten sam sposób jeszcze 2 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Pokroić chleb na 1/4-cala-grube paluszki i tosty na blasze w środku piekarnika, aż blady złoty, o 6 protokół. Pozostaw piekarnik włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Łodygi borowików obrać ostrym małym nożem, aż do odsłonięcia białego miąższu, a następnie ćwierć grzyby wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Pat squabs suche i obficie do środka i na zewnątrz z solą i pieprzem. Włożyć gałązkę tymianku do wnęki każdego squab i podzielić czosnek confit między wnęki. Tie nogi squabs razem z sznurkiem kuchennym i złożyć skrzydła do tyłu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek ConfitCzosnek Confit
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
6
Ciepła 2 łyżki tłuszczu kaczki w dobrze przyprawione 10-calowy patelni żeliwnej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie brązowe squabs w 2 partiach, obracając, o 5 minut, przeniesienie do płyty i zastrzegając patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj 1 1/2 więcej łyżek tłuszczu kaczki na patelni i sauté porcini w 2 partiach na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy, o 3 protokół (dodaj kolejny 1 1/2 łyżki tłuszczu kaczki na patelni na drugą partię). Wymieszać blanszowany czosnek, chleb tostowy, sól i pieprz do smaku i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Umieść 13-przez 9-calowy metalowej patelni do pieczenia na Dolnym stojaku piekarnika (złapać kapie) i zorganizować squabs, boki piersi do góry, w małym kółku (bez dotykania) na środkowym stojaku piekarnika bezpośrednio nad patelnią do pieczenia. Piecz squabs, ostrożnie fasting raz z pozostałą łyżką tłuszczu kaczki, 15 minut. Wymień patelnię do pieczenia patelnią z sałatką chlebową, ustawiając ją bezpośrednio Pod Ptakami. Pieczone gołąbki i sałatka chlebowa, aż termometr błyskawicznie odczytany włożony w mięsistą część uda (unikaj kości) rejestruje 68° dla średniego mięsa i grzybów w sałatce Chlebowej są miękkie, około 5 minut. (Jeśli grzyby nie są miękkie, pieczywo sałatka 5 do 8 minut więcej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Przenieść squabs do deski do krojenia i odstawić 5 minut, a następnie połowę wzdłużnie nożycami do drobiu lub ostrym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
DróbDrób
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyce Do DrobiuNożyce Do Drobiu
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
10
Wrzucić sałatkę chlebową z pietruszką i sokiem z cytryny i podawać z squabs.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1
* Squabs mogą być nadziewane i wiązane 1 dzień wcześniej i schłodzone, przykryte. Osuszyć przed brązowieniem. * Chleb można prażyć 2 dni wcześniej, całkowicie schłodzić i przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn