Pieczone słodkie ziemniaki i Nachos Poblano z Guacamole

Pieczone słodkie ziemniaki i Nachos Poblano z Guacamole
Pieczone słodkie ziemniaki i nachos Poblano z Guacamole mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 3,74 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 984 kalorie. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać refried fasoli, olej canolan, bulion z kurczaka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sałatka z pieczonych Poblano i słodkich ziemniaków, Słodkie ziemniaki, proso i Refried Bean Burgers z pieczonym Poblano Avocado Crema, oraz Pieczone placki ze słodkich ziemniaków z Guacamole i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połączyć kostki słodkie ziemniaki, poblanos, serranos, i ząbki czosnku w dużej patelni do pieczenia, i wrzucić z olejem. Doprawić dużą szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Przenieść do piekarnika i gotować, mieszając co 5 minut, aż słodkie ziemniaki będą miękkie i lekko rumiane i chili są czernione w miejscach, 15 do 20 minut w sumie. Odstawić patelnię do ostygnięcia na kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
W międzyczasie rozgrzać czarną fasolę w średniej wielkości rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Wlać połowę wywaru z kurczaka i mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Chcesz, aby fasola była konsystencją do smarowania, a nie grubą, dzięki czemu łatwo jest je łyżkować na chipsach. Jeśli nadal jest gęsty, dodaj resztę bulionu z kurczaka. Zmniejsz ogień, jeśli to konieczne, aby utrzymać bardzo delikatne gotować na wolnym ogniu i gotować, aż fasola będzie ciepła. Następnie zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
6
Przeciąć awokado na pół, usunąć pestki i zgarnąć miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
7
Przełożyć do dużej miski, wraz z sokiem z limonki, kolendrą i dużą szczyptą soli. Użyj tylnej części noża, aby rozgnieść pieczone ząbki czosnku i dodać je do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Usuń łodygi i nasiona z prażonych chili serrano, posiekaj miąższ i dodaj do miski. Guacamole wymieszać łyżką do uzyskania kremowej konsystencji. Smak i, jeśli to konieczne, doprawić większą ilością soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Skórka Z 1, Sok Z ObuLimonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Gdy poblanos są gotowe do obsługi, obrać ich poczerniałe skórki, a następnie usunąć łodygi i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
10
Pokrój miąższ w paski o grubości 1/4 cala. Jeśli używasz oaxcan lub innego sera sznurkowego, pociągnij ser w długie cienkie pasma. Jeśli używasz gniazda Monterey, rozdrabniaj na tarce do pudełek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Pokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 CalaPokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 Cala
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
11
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
12
Umieść kilka garści żetonów na czterech płytach bezpiecznych dla piekarnika i ułóż żetony tak, aby były w większości w jednej warstwie, nawet jeśli wiele ich rogów nachodzą na siebie. Na każdym talerzu wyłożyć ćwiartkę fasoli, Prażone słodkie ziemniaki i poblanos, a następnie dodać dużą garść sera. Jeden na raz, miejsce pod brojlerem, aż ser po prostu zaczyna się topić, 15 do 30 sekund. Top każdy z dużą miarką guacamole.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia70
Magazyn