Pieczone Poussins z farszem Zielono-pszennym

Pieczone Poussins z farszem Zielono-pszennym
Pieczone Poussins z Zielonym pszenicy farszu może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,55 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 440 kalorii, 10g białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka rosołu z kurczaka, mielona kolendra, porzeczki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone Poussins z farszem Zielono-pszennym, Resztki " makaron z cukinii (featuring Garlic Green Beans & Wegańskie pełnoziarniste farsz), oraz Pieczone Poussins z sosem granatowym i ziemniaczanym Rösti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Moczyć pszenicę w misce z zimną wodą, odtłuszczając wszelkie zanieczyszczenia, które pływają na powierzchnię i zmieniając wodę dwa razy, w sumie 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
PszenicaPszenica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dobrze osuszyć na sicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Ugotować pszenicę, odkrytą, w garnku 3-do 4-quart osolonej wrzącej wody, mieszając i od czasu do czasu, aż będzie miękka, 12 do 15 minut; dobrze odcedzić na sicie i przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
PszenicaPszenica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Podczas gdy pszenica się gotuje, gotować cebulę w oleju w 10-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż zmiękną, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
PszenicaPszenica
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj kolendrę, imbir, cynamon, sól i pieprz; gotuj, mieszając, jeszcze 1 minutę; wymieszaj z odsączoną pszenicą z porzeczkami i orzeszkami piniowymi. Chłodny farsz całkowicie, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
PorzeczkiPorzeczki
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
PszenicaPszenica
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°. wypłucz poussins wewnątrz i na zewnątrz i osusz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wyciąć szyje, jeśli są dołączone i wyrzucić.
3
Posyp solą i pieprzem wewnątrz i na zewnątrz ptaków, a następnie napełnij każdą jamę ciała 1/2 szklanki farszu. Pozostały farsz łyżka do małego naczynia do pieczenia i przykryć folią, a następnie odstawić. Wiązać nogi razem ze sznurkiem i układać poussins, bez tłoczenia, na stojaku w patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Roztopione masło obficie posmarować poussins, zachowując resztę do fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
5
Pieczone poussins, fastrygowanie od czasu do czasu, aż głęboki złoty, 30 do 35 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 191° i piecz, aż termometr włożony do uda (unikając kości) zarejestruje180, A do farszu,165, o 10 do 20 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Poussins przenieść na talerz, zastrzegając patelnię i luźno przykryć folią. Podgrzej farsz w piekarniku podczas robienia jus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Zdejmij stojak z patelni i przechyl patelnię, aby tłuszcz i soki gromadziły się w jednym rogu. Ostrożnie odcedzić prawie cały tłuszcz. Straddle patelni przez 2 palniki; dodać bulion i wody i deglaze patelni przez gotowanie na dużym ogniu, mieszając i skrobanie się brązowe kawałki, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przenieść do rondla 1-do 2-quart i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do około 1/2 szklanki, 3 protokół. Wymieszać mieszankę skrobi kukurydzianej; wymieszać z sosem i gotować na wolnym ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać sok z cytryny, doprawić solą i pieprzem do smaku, a następnie przelać sok przez sito o drobnych oczkach do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SOS ŁódźSOS Łódź
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Odciąć Sznurek i podawać poussins z jus i dodatkowym farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
5
* Dostępne w kalustyans.com.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn