Pieczone pomidory z szalotką i ziołami
Pieczone pomidory z szalotką i ziołami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 21 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, sól, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczona Kabaczka, Ziemniaki, Szalotka I Zioła, Jagnięcina Pieczona Z Szalotką, Musztardą I Ziołami, oraz Pieczone Grzyby I Szalotka Ze Świeżymi Ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połówki pomidorów rdzeniowych i nasiennych.
Pokrojone boki połówek pomidorów posypać 1/4 łyżeczki soli.
Połówki pomidorów ułożyć, ściąć boki w dół, na papierowych ręcznikach.
Umieść połówki pomidorów, pokrój boki w górę, w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Posypać 1/4 łyżeczki soli, szalotka, i dalej 5 składników (szalotka przez pieprz).
Piec w 350 przez 1 godzinę i 15 minut lub aż pomidory zmiękną.