Pieczone Pikantne Majonezowe Piersi Z Kurczaka

Pieczone Pikantne Majonezowe Piersi Z Kurczaka
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepisy do twojej kolekcji, pieczone pikantne majonezowe piersi z kurczaka mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,53 USD za porcję. To danie główne ma 460 kalorii, 49g białka, oraz 27g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sól, pieprz cayenne, nasiona selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 80%. Spróbuj Pikantna pieczona kanapka z krewetkami z majonezem z awokado Chipotle, Tatsutage smażony kurczak z pikantnym majonezem Yuzu, oraz Chrupiąca kanapka z rybą lub kurczakiem z pikantnym majonezem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
W małej misce wymieszaj majonez, skórkę z cytryny, paprykę, nasiona selera, sól, pieprz i cayenne. Dopraw kurczaka dodatkową solą i pieprzem do smaku. Ułóż kurczaka na przygotowanej blasze do pieczenia. Posmaruj kurczaka mieszanką majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Nasiona SeleraNasiona Selera
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Piecz, aż soki będą klarowne, gdy kurczak zostanie nakłuty widelcem, około 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
5
Przełóż kurczaka na półmisek i podawaj na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn