Pieczone piersi kaczki z polewą Malinowo-miodową

Pieczone piersi kaczki z polewą Malinowo-miodową
Pieczone piersi kaczki z polewą Malinowo-miodową mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje $7.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, piersi kaczki ze skórą, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczone Piersi Kaczki Z Krewnymi Pomarańczami, Pieczone piersi z kaczki z portykiem, oraz Pieczone piersi z kaczki z sosem z czerwonego wina i kandyzowanymi Kumkwatami.

Instrukcje

1
Piersi kaczki osuszyć papierowymi ręcznikami i położyć na desce do krojenia. Używając ostrego noża, zdobądź wzór diamentu o szerokości 1/2 cala przez skórę i tłuszcz piersi (nie tnij więcej niż 1/4 cala głębokości). Obficie doprawić z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Podgrzać patelnię żeliwną na średnim ogniu do gorąca, około 4 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać skórę kaczki-strona w dół i gotować bez przeszkód, aż skóra będzie chrupiąca i złocisty, o 6 do 7 protokół. Zmniejsz ciepło do średniego, Odwróć kaczkę i gotuj, aż termometr do odczytu natychmiastowego włożony do środka zarejestruje 74°, o 3 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Przełożyć na czystą deskę do krojenia lub talerz i namiot luźno z folią; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Usuń wszystkie, ale 2 łyżki tłuszczu z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać maliny i miód i dusić na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż maliny zaczną się rozkładać i sos zgęstnieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Przełożyć do małej żaroodpornej miski, posmakować i w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
SOS podawać z kaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cała KaczkaCała Kaczka
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia73
Magazyn