Pieczone Pieprzowe Kury Kornwalijskie

Pieczone Pieprzowe Kury Kornwalijskie
Pieczone pieprzowe kury kornwalijskie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 615 kalorii, 49g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Mieszanka kur kornwalijskich, pikantna musztarda brązowa, galaretka porzeczkowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczone kury po Marokańsku z warzywami, Pieczone kury z dziczyzny w sosie pomarańczowo-Teriyaki, oraz Pieczone Kury Z Dziczyzny Kornwalijskiej Ze Słonym Farszem Owocowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Usunąć i wyrzucić podroby i szyje od kur. Kury podziel na pół wzdłuż.
3
Połówki kury, boki piersi do góry, umieścić na patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Połączyć musztardę i galaretkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
GalaretkaGalaretka
5
Mieszankę musztardy posmarować kurami; posypać równomiernie pieprzem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
PieprzPieprz
SólSól
6
Piec w temperaturze 400 przez 30 minut lub aż termometr włożony w mięsistą część ud zarejestruje 16
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
7
Odstawić na 10 minut.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn