Pieczone ostrygi z farszem cytrynowo-anyżowym

Pieczone ostrygi z farszem cytrynowo-anyżowym
Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sok z cytryny, masło, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Pieczona cytryna pieprz polędwiczka wieprzowa z farszem z chleba kukurydzianego, Farsz kukurydziany żurawinowy z wędzonymi ostrygami i kiełbasą, oraz Lemon Anyzed Slush.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 7 razy lub aż grube okruchy odmierzają około 1 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec w 350 przez 8 protokół lub do tosty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieść na talerz; fajne.
6
Umieść stojak piekarnika do górnej jednej trzeciej piekarnika. Zwiększenie temperatury pieca do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać koper włoski i czosnek na patelnię; gotować 2 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać bulion i sól; przykryć i gotować 5 minut lub aż Koper będzie miękki. Odkryć i gotować 2 minuty lub aż płyn odparuje. Wymieszać Likier; gotować 1 minutę lub do momentu wyparowania likieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier
Koper WłoskiKoper Włoski
BulionBulion
SólSól
10
Przenieść masę kopru włoskiego do miski; dodać bułkę tartą, ser, liście kopru włoskiego, skórkę, sok i czerwoną paprykę. Rzucać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
SerSer
Koper WłoskiKoper Włoski
SokSok
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Ostrygi ułóż w jednej warstwie na dużej patelni do pieczenia. Do każdej ostrygi dodać około 1 łyżki mieszanki kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
12
Piec w 425 przez 10 minut lub do momentu, gdy brzegi ostryg zaczną się zwijać, a farsz będzie lekko rumiany.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
OstrygiOstrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Podawać natychmiast.
14
Nuta wina: kontrastuj bogatą teksturę tych ostryg z zimnym, chrupiącym chablis. Klasyczny partner ostryg, chablis wydobywa mineralną jakość tych cenionych skorupiaków, a jego oczyszczająca podniebienie kwasowość ładnie kroi farsz z masłem i serem. William Fevre Chablis Champs Royaux 2007 (2 Dolary
Składniki, których będziesz potrzebować
SkorupiakiSkorupiaki
FarszFarsz
ChablisChablis
OstrygiOstrygi
MasłoMasło
SerSer
WinoWino
15
to dobry chablis na poziomie podstawowym, z owocami sadowniczymi i kwiatowymi aromatami, żywym cytrusowym smakiem i stalowym wykończeniem. Jeffery Lindenmuth
Składniki, których będziesz potrzebować
ChablisChablis
OwoceOwoce
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn