Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj pieczone Orzo z Chard, Fetan i koperek spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 263 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, chard, płatki pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Miseczki Tęczowe & Fetan Orzo, Orzo z fetą, pomidorami i koperkiem, oraz Smażone krewetki z Orzo, Fetanem i koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj dwuwarstwowe naczynie do pieczenia za pomocą nieprzywierającego sprayu do gotowania.