Pieczone Naleśniki Brzoskwiniowe
Pieczone naleśniki brzoskwiniowe to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 8 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, brzoskwinie, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Naleśniki brzoskwiniowe z brzoskwiniowym syropem klonowym na # SundaySupper, Bezglutenowe placki brzoskwiniowe z polewą brzoskwiniową, oraz Placki Z Brzoskwiniami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400ºF.
Umieść 2 łyżki masła w każdym z dwóch 9-calowych talerzy ciasta.
Podgrzać w piekarniku, aż się stopi.
Wymieszać razem Bisquick, mleko i jajka. Ułóż połowę plastrów brzoskwini w każdym talerzu ciasta. Dziel ciasto równomiernie między talerzami ciasta. Wymieszać cukier i cynamon; posypać ciasto.
Piec 20 do 25 minut lub aż dmuchane i złoty kolor.