Pieczone Maryland Lump Crab Cakes
Pieczone Maryland Lump Crab Cakes to pescatarian hor d ' oeuvre. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 490 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, pieprz, mięso kraba i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Maryland Style Lump Crab Cakes, Autentyczne Maryland Jumbo Lump Crab Cakes, oraz Pieczone Placki Z Kraba Z Czerwonym Pieprzem Chipotle SOS Limonkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmarować blachę do pieczenia.
Połączyć bułkę tartą, proszek do pieczenia, pietruszka, musztarda w proszku, pieprz, i owoce morza przyprawy; odstawić. Wymieszać razem majonez, masło, Worcestershire, i produkt jajeczny, aż będzie gładka. Złóż mięso kraba, a następnie złóż mieszankę okruchów chleba, aż dobrze się wymieszasz.
Kształt mieszaniny na 12 ciastek krabowych, o grubości 3/4 cala, i umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut, następnie obrócić ciasto krabowe i piec dodatkowe 10 do 15 minut, aż ładnie się zarumienią.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Antica Chardonnay (Mountain Select)]()
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.