Pieczone Kury Z Dziczyzny Z Pesto Z Pesto Z Pesto Z Dyni
Pieczone kury kornwalijskie z Pesto z pesto z pesto z dyni to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 786 kalorii, 60g białka, oraz 59G tłuszczu każdy. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok z cytryny, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczone Kury Po Korniszońsku, Pieczone Kury Po Korniszońsku, oraz New England Pieczone Kury Kornwalijskie.
Instrukcje
Ciepła 3 łyżki oliwy z oliwek, pepitas, 1/2 łyżeczka soli i duża szczypta papryki w dużej patelni na średnim ogniu. Gotować, potrząsając patelnię, aż nasiona zaczynają popping i niektóre włączyć brązowy, o 5 protokół.
Wyjmij z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Przenieść nasiona i olej do robota kuchennego; dodać 1/2 szklanki wody, pietruszki, szalotki, sok z cytryny i 1/4 łyżeczki soli i pulsować aż puree.
Wyjąć około 3 łyżki pesto dla kur i odstawić resztę do serwowania.
Wsuń palce pod skórę piersi każdej kury, aby się rozluźnić. Wsuń 2 czubate łyżeczki pesto pod skórę każdej kury, a następnie przetrzyj skórę, aby rozprowadzić pesto.
Czosnek i 2 łyżeczki soli rozgnieść płaską stroną noża szefa kuchni, aby uzyskać pastę.
Połącz z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i 1 łyżeczką papryki w misce, a następnie natrzyj na kury. Przechowywać w lodówce, odkryte, co najmniej 2 godziny lub na noc.
Kury umieścić na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia lub obramowanej blasze do pieczenia i związać nogi razem ze sznurkiem kuchennym. Piecz, obracając patelnię w połowie, aż skóra będzie złotobrązowa, a termometr włożony w najgrubszą część uda zarejestruje 170 Stopni F, około 1 godziny.
Pozostaw 15 minut, a następnie pokrój każdą kurę na pół.
Podawać z zarezerwowanym pesto.