Pieczone Kury Z Dziczyzny Z Pesto Z Pesto Z Pesto Z Dyni

Pieczone Kury Z Dziczyzny Z Pesto Z Pesto Z Pesto Z Dyni
Pieczone kury kornwalijskie z Pesto z pesto z pesto z dyni to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 786 kalorii, 60g białka, oraz 59G tłuszczu każdy. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok z cytryny, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczone Kury Po Korniszońsku, Pieczone Kury Po Korniszońsku, oraz New England Pieczone Kury Kornwalijskie.

Instrukcje

1
Ciepła 3 łyżki oliwy z oliwek, pepitas, 1/2 łyżeczka soli i duża szczypta papryki w dużej patelni na średnim ogniu. Gotować, potrząsając patelnię, aż nasiona zaczynają popping i niektóre włączyć brązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Nasiona DyniNasiona Dyni
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Wyjmij z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
3
Przenieść nasiona i olej do robota kuchennego; dodać 1/2 szklanki wody, pietruszki, szalotki, sok z cytryny i 1/4 łyżeczki soli i pulsować aż puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
4
Wyjąć około 3 łyżki pesto dla kur i odstawić resztę do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
5
Wsuń palce pod skórę piersi każdej kury, aby się rozluźnić. Wsuń 2 czubate łyżeczki pesto pod skórę każdej kury, a następnie przetrzyj skórę, aby rozprowadzić pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
6
Czosnek i 2 łyżeczki soli rozgnieść płaską stroną noża szefa kuchni, aby uzyskać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
7
Połącz z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i 1 łyżeczką papryki w misce, a następnie natrzyj na kury. Przechowywać w lodówce, odkryte, co najmniej 2 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Kury umieścić na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia lub obramowanej blasze do pieczenia i związać nogi razem ze sznurkiem kuchennym. Piecz, obracając patelnię w połowie, aż skóra będzie złotobrązowa, a termometr włożony w najgrubszą część uda zarejestruje 170 Stopni F, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
9
Pozostaw 15 minut, a następnie pokrój każdą kurę na pół.
10
Podawać z zarezerwowanym pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
11
Zdjęcia Con Poulos
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia30
Magazyn