Pieczone Kury Z Dziczyzny Z Pesto Z Pesto Z Pesto Z Dyni

Pieczone Kury Z Dziczyzny Z Pesto Z Pesto Z Pesto Z Dyni
Pieczone kury kornwalijskie z Pesto z pesto z pesto z dyni to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 786 kalorii, 60g białka, oraz 59G tłuszczu każdy. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok z cytryny, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczone Kury Po Korniszońsku, Pieczone Kury Po Korniszońsku, oraz New England Pieczone Kury Kornwalijskie.

Instrukcje

1
Ciepła 3 łyżki oliwy z oliwek, pepitas, 1/2 łyżeczka soli i duża szczypta papryki w dużej patelni na średnim ogniu. Gotować, potrząsając patelnię, aż nasiona zaczynają popping i niektóre włączyć brązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Nasiona DyniNasiona Dyni
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjmij z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
3
Przenieść nasiona i olej do robota kuchennego; dodać 1/2 szklanki wody, pietruszki, szalotki, sok z cytryny i 1/4 łyżeczki soli i pulsować aż puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Wyjąć około 3 łyżki pesto dla kur i odstawić resztę do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
5
Wsuń palce pod skórę piersi każdej kury, aby się rozluźnić. Wsuń 2 czubate łyżeczki pesto pod skórę każdej kury, a następnie przetrzyj skórę, aby rozprowadzić pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
6
Czosnek i 2 łyżeczki soli rozgnieść płaską stroną noża szefa kuchni, aby uzyskać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
7
Połącz z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i 1 łyżeczką papryki w misce, a następnie natrzyj na kury. Przechowywać w lodówce, odkryte, co najmniej 2 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Kury umieścić na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia lub obramowanej blasze do pieczenia i związać nogi razem ze sznurkiem kuchennym. Piecz, obracając patelnię w połowie, aż skóra będzie złotobrązowa, a termometr włożony w najgrubszą część uda zarejestruje 170 Stopni F, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
9
Pozostaw 15 minut, a następnie pokrój każdą kurę na pół.
10
Podawać z zarezerwowanym pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
11
Zdjęcia Con Poulos
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia30
Magazyn