Pieczone kanapki z papryką czerwoną z Tapenadą i bazylią
Pieczone kanapki z czerwoną papryką z Tapenadą i bazylią to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, tymianek, tapenadę z oliwek ze słoika i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piecz czerwoną paprykę na płomieniu gazowym, aż zwęglone na całym.
Przenieść paprykę do miski i ostudzić. Wyrzucić skórkę i nasiona i ćwierć paprykę. W misce wrzucić paprykę z czosnkiem, tymiankiem, rozmarynem i około jedną czwartą anchois i doprawić solą i pieprzem. Czerwoną paprykę przechowywać w lodówce na noc.
Rozpal grilla. Grzać bagietki na gorącym ogniu, ściąć boki.
Dolną połowę bagietek rozłóż tapenadą. Na wierzchu marynowana papryka i ich soki, liście bazylii i pozostałe anchois. Zamknąć kanapki i pokroić na 12 kawałków. Zawiń w serwetki; podawaj.