Pieczone Jabłka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj pieczonych jabłek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 307 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.73 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka orzechów pekan, brązowy cukier, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Pieczone Jabłka, Pieczona szynka i jabłka, oraz Pieczone Jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W dużej misce wymieszaj wiśnie, cukier, pekany, cynamon i gałkę muszkatołową. Odłożyć na bok.
Z melona scooper, rdzeń jabłka wydrążenie środka. Nie idź na całość. Napełnij każdy rdzeń jabłka suchą mieszanką wiśni.
Wlać jabłecznik do naczynia żaroodpornego i umieścić jabłka z prawej strony do góry.
Posmarować masłem otwór jabłkowy wypełniony mieszaniną.
Mżawka syrop klonowy na wierzchu wszystkich jabłek.