Pieczone Glazurowane Warzywa

Pieczone Glazurowane Warzywa
Pieczone glazurowane warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 44 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz rutabaga, masło, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak z musztardą z pieczonymi warzywami, Jabłecznik-Glazurowane Prażone Warzywa Korzeniowe, oraz Tilapia Glazurowana miodem z prażonymi warzywami.

Instrukcje

1
Rozgrzać patelnię w piekarniku 325 przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wymieszać razem pierwsze 5 składników w dużej misce; dodać warzywa, rzucając do herbu. Ułóż warzywa w jednej warstwie na gorącej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Piec w 325 przez 45 do 50 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn