Pieczone Fish' N ' Chips z octem miodowym
Pieczone Fish' N ' Chips z octem miodowym to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 39g białka, oraz 3G tłuszczu. Mieszanka miodu, ocet jabłkowy, filety z dorsza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć proszku do pieczenia można śledzić to danie główne z Proste Ciasto Malinowo-Cytrynowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ryba z frytkami z majonezem ocet słodowy, Ciasto piwne ryba i pikantne frytki z sosem tatarskim cytrynowo-Habanero i octem Serrano, oraz Pieczona ryba z frytkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Pokryj dużą blachę do pieczenia wyłożoną folią sprayem do gotowania.
Ułóż ziemniaki na blasze do pieczenia i spryskaj je sprayem do gotowania. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Piec 25 minut, lub do złotego koloru i przetargu.
W płytkim naczyniu wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i 1/2 łyżeczki soli.
Dodaj filety z dorsza i obróć, aby pokryć ciasto.
Dodać dorsza do blachy do pieczenia, który został wyłożony folią i spryskane sprayem do gotowania i piec 8 do 10 minut, aż złoty kolor i przetargu widłowego.
W małej misce, ubij razem ocet i miód, aby służyć jako sos do zanurzania.
Podawać 1 funt ryby i wszystkie ziemniaki z tym posiłkiem. Rezerwy 1/2 Funt ryby na inny przepis.
Podawać z 4 szklankami gotowanego na parze szpinaku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.