Pieczone-Czosnkowe Puppodums

Pieczone-czosnkowe Puppodums to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, pastę pomidorową, Serrano chiles i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Pieczony czosnek Dip ze szpinakiem i karczochem z czosnkowymi chipsami Pita, Pieczenie czosnku w 3 prostych krokach + pieczony czosnek Vinaigrette, oraz Tapenada z oliwek z kurczakiem i komosą ryżową z pieczonym czosnkiem, pieczoną czerwoną papryką i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń białą papierową skórę z główek czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owinąć każdą głowę osobno folią.
Piec w temperaturze 400 przez 45 minut; ostudzić 10 minut. Oddzielne goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki.
Połączyć czosnek, kolendra, pasta pomidorowa, olej, i chiles.
Kuchenka mikrofalowa 1 puppodum na raz w wysokości 40 do 50 sekund lub do momentu, gdy krawędzie zwijają się, a całe puppodum jest kremowe, obracając się w razie potrzeby, aby uniknąć niegotowanych plam.
Rozłóż 1 łyżkę czosnku rozłożonego na każdej puppodum.