Pieczone ciasto z winogronami i serem Mascarpone
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 224 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz białko jaja, dżem porzeczkowy, turbinado i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Castellane z Mascarpone i pieczonymi pomidorami winogronowymi, Chipsy pistacjowe z serem Mascarpone i Kompot winogronowy, oraz Puree ziemniaczane z pieczonym czosnkiem i serem Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pracując z przygotowanym ciastem, pociąć nożyczkami na krawędzie pod kątem 45 stopni, tworząc spiczaste kawałki frędzli. Zamrozić 10 minut lub do firmy.
Dno ciasta wyłożyć folią; na folii ułożyć ciężarki do ciasta.
Piec w środku piekarnika 20 minut lub aż po prostu ustawić.
Usunąć masę i folię; obrzeża posmarować białkiem jajka i posypać cukrem turbinado. Powrót do piekarnika; piec 10-15 minut więcej.
Przenieść do stojaka z drutu; ostudzić.
Ułóż winogrona w 1 warstwie na 18-x 13-calowej patelni do pieczenia.
Piec w środku piekarnika 10 minut lub aż winogrona zaczną uwalniać soki, ale nadal są nienaruszone.
Przenieść do stojaka z drutu; ostudzić.
Ubić razem mascarpone i 3 kolejne składniki (przez waniliowy) w misce, aż będą dobrze połączone.
Rozłóż nadzienie do schłodzonej skorupy ciasta, a na wierzchu pieczone winogrona.
Umyj winogrona dżemem. Pokroić i podać.