Pieczone ciasta z tuńczykiem i cukinią z sosem cytrynowo-jogurtowym
Pieczone torty Tunan i cukinia z sosem cytrynowo-jogurtowym to pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 16G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz beztłuszczowy jogurt, tuńczyka, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bakłażan pieczony z sosem z jogurtu cytrynowego, Ciasta Z Cukinią Z Tuńczykiem, oraz Chrupiące ciasta z cukinii z sosem jogurtowo-koperkowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodać masło do rondla na średnim ogniu. Podsmażyć cebulę, aż będzie miękka.
Zdjąć patelnię z heat.In duża miska, dodać tuńczyka, cebula, cukinia, jajko, ser, sok z cytryny, przyprawy i bułka tarta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Mandarynki, Każda
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
4
Wszystko razem wymieszać, aż dobrze połączone.Spryskaj dwie blachy do pieczenia nieprzywierającym sprayem do gotowania.Uformuj mieszaninę w paszteciki, o grubości około 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
5
Umieścić paszteciki na blasze i piec przez 7-10 minut z jednej strony, aż lekko złoty, następnie odwrócić i kontynuować przez kolejne 7-10 minut.
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.