Pieczone Ciasta Pomarańczowe
Pieczone ciasta pomarańczowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 476 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.13 za porcję. Jeśli masz proszek do pieczenia, sól, wanilia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Gorące i pikantne Ceviche Cholula Sea Bass z pieczoną papryką, grillowanymi masami, pieczoną kukurydzą i marynatą cytrusową, Ciastka Z Herbatą Pomarańczową, oraz Ciasto Z Koprem Pomarańczowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Rodzynki i rum dusić w małym rondlu, mieszając od czasu do czasu, aż Rum zostanie wchłonięty, około 5 minut.
Cut bardzo cienki plasterek od dołu każdej pomarańczy, więc będzie stać bez toczenia.
Cut 3/4-calowy gruby plaster od góry każdego, usuwając wszelkie ciało z wierzchołków i zastrzegając je.
Usuń jak najwięcej mięsa z pomarańczy ostrym nożem i łyżką (rezerwując mięso do innego użycia w razie potrzeby), pozostawiając pustą skorupę.
Przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną i proszek oraz sól. Ubij masło i cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajka po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu, a następnie ubić wanilią i skórką. Naprzemiennie składaj mieszankę mąki i maślankę partiami, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Złożyć rodzynki.
Wypełnij pomarańczowe muszle dwie trzecie pełne z ciasta i umieścić Topy w miejscu. Pomarańcze owinąć pojedynczo w folię i ułożyć na blasze do pieczenia.
Piec w środku piekarnika 50 minut.
Przenieść pomarańcze w folii do stojaka.
Usuń folię, gdy jest wystarczająco chłodna, aby obsłużyć, a następnie ostudzić pomarańcze na stojakach co najmniej 15 minut.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.