Pieczone buraki z dziką rukolą i kozim serem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 621 kalorii, 23G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.98 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli koszernej, koziego sera, jedzenia mózgu: buraki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowany dziki łosoś z prażonymi burakami i rukolą, Sałatka z rukoli z burakami i kozim serem, oraz Pieczone buraki z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wlać 2 łyżeczki oliwy z oliwek w dłoni i natrzeć buraki na całej powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Buraki umieścić na naczyniu do pieczenia w całości i piec przez 1 godzinę i 15 minut, lub do miękkości. Aby sprawdzić przydatność, włóż ostry nóż do parkowania przez środek najgrubszej części buraka. Jeśli nóż przechodzi przez całą drogę płynnie, buraki są gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić. Buraki obrać pod bieżącą wodą i pokroić w cienkie plasterki.Ułóż 4 do 6 plastrów buraków na talerzu sałatkowym w kółko. Wrzucić rukolę z koszerną solą i 3 do 4 łyżek dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Umieścić 1 filiżankę rukoli na górze buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
5
Rozłóż 4 do 5 kulek koziego sera wokół sałatki, a następnie dodaj 2 łyżeczki orzechów pignoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Na każdą porcję skropić 1 łyżeczkę syropu balsamicznego i 1 łyżeczkę oliwy z oliwek.Powtórz procedurę montażu dla pozostałych 5 porcji!Wiele rynków niosą glazury balsamiczne, (Octy balsamiczne, które zostały zmniejszone i zagęszczone) można również zrobić własne. Przepis poniżej.* 1 (16,9 uncji) butelka octu balsamicznego
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Glazura Balsamiczna
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
7
Sprawia, że 1/2 szklanki
8
Wlać całą butelkę octu do małego rondla i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Obniżyć ciepło do średnio-wysokiej i nadal gotować, aż ocet zaczyna zagęszczać i tworzy syrop jak konsystencja, o 15 do 20 protokół. Uważaj, aby nie zagęścić zbyt dużo lub skończy się z grubym czarnym goop. Aby przetestować, użyj drewnianej łyżki: jeśli syrop pokryje tylną część łyżki, jest gotowy do usunięcia z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Niech ostygnie do temperatury pokojowej przed przechowywaniem w lodówce. Używam plastikowej butelki z igłą i nosem do przechowywania mojej glazury po ostygnięciu. To potrwa do 2 miesięcy w lodówce. Jest bardzo skoncentrowany, więc troszeczkę przechodzi długą drogę!