Pieczone buraki Chioggia z fetą

Pieczone buraki Chioggia z fetą
Prażone buraki Chioggia z Fetanem to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, olej z pestek winogron, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pieczone Buraki Chioggia Z Sokami Z Nektarynki I Majerankiem, Buraki Chioggia z winegretem Malinowo-miętowym, oraz Chioggia Burak Borani z Fetanem i prażonym sezamem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
2
W średniej misce ubij razem 1/4 szklanki octu malinowego, 1 1/2 łyżki miodu, szalotkę, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 7 Uncji CukruOkoło 7 Uncji Cukru
Niesolone Masło, Plus 8 Dodatkowych łyżek, ZmiękczoneNiesolone Masło, Plus 8 Dodatkowych łyżek, Zmiękczone
Pignolis (orzeszki Piniowe), PrażonePignolis (orzeszki Piniowe), Prażone
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
3
Ubij w oleju z pestek winogron, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
4
Ułóż buraki tak, aby pasowały do jednej warstwy w głębokim naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Bezpestkowych Owoców Jeżyny Do Smarowania1 Szklanka Bezpestkowych Owoców Jeżyny Do Smarowania
5
Dodać tyle wody, aby ledwo przykryć buraki, następnie dodać pozostałe 1/4 szklanki octu i 1 1/2 łyżki miodu i masła. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć folią i piec przez 50 do 60 minut, lub do momentu, gdy buraki będą miękkie po przekłuciu nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
Posiekany Ostry Ser Cheddar Plus Trochę Do PosypaniaPosiekany Ostry Ser Cheddar Plus Trochę Do Posypania
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
6
Lekko ostudzić.
7
Odcedzić i obrać buraki i pokroić je 1/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
8
Dodaj je do sosu miodu i ostudzić do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
9
Aby służyć, ułóż połowę plastrów buraków na 8 małych talerzach i przykryj fetą. Na wierzchu pozostałe plastry buraków i każdą porcję skropić ok. 1 łyżką dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
10
Udekorować zieleniną i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn