Pieczona Zupa Z Czerwonej Papryki Z Grzankami Pesto

Pieczona Zupa Z Czerwonej Papryki Z Grzankami Pesto
Pieczona zupa z czerwonej papryki z grzankami Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.96 za porcję. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 12g białka, oraz 12g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka pieczonej papryki, rosół z kurczaka, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Czyste Jedzenie Pieczonej Czerwonej Papryki I Pesto Z Orzecha Włoskiego, Pieczona zupa z czerwonej papryki z serowymi ziołami i grzankami czosnkowymi, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pesto rozłożyć na 1 stronie każdej kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
ChlebChleb
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3
Pokrój każdą kromkę chleba w 1/2-do 1-calowej kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
4
Kostkę chleba ułożyć w jednej warstwie na lekko nasmarowanej folią aluminiową galaretowatej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 350 przez 16 do 20 minut lub do złotego koloru, obracając raz po 10 minutach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Roztopić masło z olejem w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
8
Dodać czosnek i szalotka, i gotować, stale mieszając, 2 minuty lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
9
Dodaj koncentrat pomidorowy i gotuj, ciągle mieszając, 1 minutę. Wymieszać paprykę i bulion z kurczaka; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
PaprykaPapryka
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
10
Wyjąć z ognia; ostudzić 10 minut.
11
Proces mieszaniny czerwonej papryki, partiami, w blenderze lub robocie kuchennym 8 do 10 sekund, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Powrót mieszaniny czerwonej papryki do holenderskiego piekarnika; wymieszać w pół i pół pietruszki, i gotować na średnim ogniu 5 minut lub aż dokładnie ogrzane. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Piec HolenderskiPiec Holenderski
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Zupa z kadzi na 6 miseczek; wierzch z grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
ChochlaChochla
13
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn