Pieczona Zielona biszkopt Chili z kurczakiem

Przepis pieczony Zielony Chili Bisque z kurczakiem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, pierwotne i całe 30 opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pół na pół, kurczaka, chili poblano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczona zupa z Zielonego Chili i kurczaka Tortilla, Salsa Style Green Chile Chicken Bisque, oraz Pieczony Tomatillo i zielona Salsa Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Chili opłukać i osuszyć; przeciąć na pół wzdłuż i wyrzucić łodygi i nasiona. Cebulę obrać; pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala. Ułóż chili (skórki) i cebuli w jednej warstwie w 12-przez 17-calowy patelni.
Broil 4 do 6 cali od ciepła, aż warzywa są miękkie i lekko zwęglone, 20 do 25 minut, obracając cebulę w razie potrzeby równomiernie brązowy. Gdy chili są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, zdjąć i wyrzucić Skórki.
W blenderze lub robocie kuchennym, wir połowę chili i cebuli z około 3/4 szklanki bulionu z kurczaka, aż będzie gładka, skrobanie boków pojemnika w razie potrzeby. Przetrzeć mieszaninę przez drobny sitko ustawione nad miską; pozostałości wyrzucić. Powtórzyć do czystego Pozostałe chili i cebuli z innym 3/4 bulionu szklanki i przecedzić do miski.
Wymieszać w pozostałych 1 1/2 szklanki bulionu, pół na pół, i kurczaka. Przykryć i schłodzić do 1 dnia.
W 3-do 4-quart patelni na średnim ogniu, mieszać bisque często aż do gotowania na parze, o 15 protokół.
Umieść awokado, pomidor i kolendrę w osobnych małych miseczkach.
Chochla bisque do szerokich misek.
Podawać z awokado, pomidorem, kolendrą i solą do smaku.