Pieczona Tilapia z warzywami, ziołami i winem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 10,35 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 645 kalorii, 94g białka, oraz 22g tłuszczu. Jeśli masz grzyby portabella, filet tilapia, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Pieczona Tilapia z warzywami, ziołami i winem, Zapiekany Ryż Z Ziołami I Warzywami, oraz Pieczona Tilapia Ze Świeżymi Ziołami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 232°. spryskaj naczynie do pieczenia (około 11"X7") i ułóż filety w jednej warstwie.W razie potrzeby nakładają się nieznacznie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Cukierki W Czekoladzie
2
Posypać solą i papryką; zestaw aside.In mała patelnia, rozgrzać oliwę z oliwek; szybko saute portabello, zielona cebula i żółty pieprz, o 2-3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Uncje Płynu świeżej Wody
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodać sherry i estragon i dusić jeszcze 2-3 minuty.Jeśli ta mieszanina jest bardzo mokra, gotować na wolnym ogniu, aby zmniejszyć kolejną minutę lub dwie.Łyżka zawartość patelni nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Piec@ 232° 20-30 minut, w zależności od grubości filetów.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.