Pieczona Tilapia z suszonymi pomidorami Skórka z parmezanem
Pieczona Tilapia z suszonymi pomidorami Skórka z parmezanem zajmuje ok. 30 minut od początku do końca. Na 4,63 zł / porcja, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 43g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka parmezanu, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Piersi z kurczaka z suszonymi pomidorami i czosnkiem, Pikantna zupa pomidorowa z parmezanem i suszonymi na słońcu bułeczkami pomidorowymi, oraz Pieczona Tilapia Z Kwaśną Śmietaną Skórką Z Parmezanu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść bułkę tartą, przyprawę, cebulę w proszku, czosnek w proszku, paprykę, sól i parmezan w maszynce i pulsuj, aż dobrze wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Ramię
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Uncje Płynu świeżej Wody
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać suszone pomidory i oliwę z oliwek i pulsować aż do konsystencji grubego posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze Słoika
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Przygotować patelnię i rozgrzać piekarnik:
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
4
Na dnie patelni rozprowadzić oliwę z oliwek i odstawić. Rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Filety z tilapii w mące, jajku, panierce: filety z tilapii spłukać wodą i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Tilapii
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Mąkę rozłożyć na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
7
Ubite jajko umieścić w płytkiej misce obok mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Ciasto wyłożyć do miski obok jajka. Umieścić duży talerz obok mieszaniny bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Pracując jeden po drugim, zagrzebać filety tilapia najpierw w mące, aż zostaną lekko pokryte, następnie zanurzyć w ubitym jajku, aż zostaną pokryte i pozostawić nadmiar kapania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Tilapii
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pasek Skórki Cytrynowej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
10
Na dużym talerzu ułożyć niewielką garść mieszanki bułki tartej i ułożyć na niej filet.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
11
Posypać dużą ilością mieszanki bułki tartej na wierzch filetu i nacisnąć palcami. Gdy obie strony są dobrze panierowane, delikatnie przenieś filet na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
12
Piec w piekarniku:
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Umieścić patelnię z filetami tilapia w piekarniku i piec w temperaturze 177° przez 15 minut, aż tilapia jest po prostu gotowane przez, a filety łatwo płatki widelcem. (Jeśli serwujesz z sosem jagodowym, możesz zrobić sos, podczas gdy ryba gotuje.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Tilapia
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Wyjąć z piekarnika i odstawić na minutę lub dwie przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
15
Podawać z plasterkami cytryny, z którymi można skropić rybę, i / lub opcjonalnie sosem jagodowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1
Umieścić jagody w małym rondelku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać 1/4 szklanki wody i posypać cukrem. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i delikatnie zmiażdżyć jagody trochę masher ziemniaków lub z tyłu widelca, wystarczy rozbić większe jagody. Gotować delikatnie odsłonięte przez kilka minut, aż sos zredukuje się do syropu.
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.