Pieczona Tilapia z suszonymi pomidorami Skórka z parmezanem

Pieczona Tilapia z suszonymi pomidorami Skórka z parmezanem
Pieczona Tilapia z suszonymi pomidorami Skórka z parmezanem zajmuje ok. 30 minut od początku do końca. Na 4,63 zł / porcja, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 43g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka parmezanu, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Piersi z kurczaka z suszonymi pomidorami i czosnkiem, Pikantna zupa pomidorowa z parmezanem i suszonymi na słońcu bułeczkami pomidorowymi, oraz Pieczona Tilapia Z Kwaśną Śmietaną Skórką Z Parmezanu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść bułkę tartą, przyprawę, cebulę w proszku, czosnek w proszku, paprykę, sól i parmezan w maszynce i pulsuj, aż dobrze wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
RamięRamię
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodać suszone pomidory i oliwę z oliwek i pulsować aż do konsystencji grubego posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3
Przygotować patelnię i rozgrzać piekarnik: 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Na dnie patelni rozprowadzić oliwę z oliwek i odstawić. Rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Filety z tilapii w mące, jajku, panierce: filety z tilapii spłukać wodą i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
6
Mąkę rozłożyć na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
7
Ubite jajko umieścić w płytkiej misce obok mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Ciasto wyłożyć do miski obok jajka. Umieścić duży talerz obok mieszaniny bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Pracując jeden po drugim, zagrzebać filety tilapia najpierw w mące, aż zostaną lekko pokryte, następnie zanurzyć w ubitym jajku, aż zostaną pokryte i pozostawić nadmiar kapania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
10
Na dużym talerzu ułożyć niewielką garść mieszanki bułki tartej i ułożyć na niej filet.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
11
Posypać dużą ilością mieszanki bułki tartej na wierzch filetu i nacisnąć palcami. Gdy obie strony są dobrze panierowane, delikatnie przenieś filet na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
12
Piec w piekarniku: 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
Umieścić patelnię z filetami tilapia w piekarniku i piec w temperaturze 177° przez 15 minut, aż tilapia jest po prostu gotowane przez, a filety łatwo płatki widelcem. (Jeśli serwujesz z sosem jagodowym, możesz zrobić sos, podczas gdy ryba gotuje.)
Składniki, których będziesz potrzebować
TilapiaTilapia
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Wyjąć z piekarnika i odstawić na minutę lub dwie przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
15
Podawać z plasterkami cytryny, z którymi można skropić rybę, i / lub opcjonalnie sosem jagodowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1
Umieścić jagody w małym rondelku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać 1/4 szklanki wody i posypać cukrem. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i delikatnie zmiażdżyć jagody trochę masher ziemniaków lub z tyłu widelca, wystarczy rozbić większe jagody. Gotować delikatnie odsłonięte przez kilka minut, aż sos zredukuje się do syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn