Pieczona Tilapia Z Sosem Kokosowo-Kolendrowym
Pieczona Tilapia z sosem kokosowo-kolendrowym to bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4. Za 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 353 kalorii, 38g białka, oraz 6G tłuszczu. 121 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Jeśli masz pod ręką liście kolendry, papryczkę jalapeno, garam masala i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 98%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pieczona Tilapia Z Sosem Kokosowo-Kolendrowym, Pieczona Tilapia Z Sosem Kokosowo-Kolendrowym, oraz Tilapia z sosem kokosowym Kickin ' Poblano i kolendrą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Spryskaj blachę do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali sprayem oleju rzepakowego.
Posyp rybę solą i umieść na patelni.
Połącz mleko kokosowe, kolendrę, imbir, garam masala, czosnek i jalapeno w blenderze i pulsuj, aż będą dość gładkie.
Piecz, aż ryba będzie tylko nieprzezroczysta w środku, około 15 minut.
Udekoruj większą ilością kolendry i podawaj z ryżem.
Na porcję (analiza nie obejmuje brązowego ryżu): kalorie: 170 Tłuszcz: 3 gramy tłuszcze nasycone: 1 gram białko: 34 gramy węglowodany: 1 gram cukier: 0 gramów błonnik: 0 gramów Cholesterol: 85 miligramów sód: 210 miligramów
Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, wino musujące i Pinot Grigio to moje najlepsze typy tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować, jest Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
![Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir]()
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Ten bogaty Pinot Noir otwiera się aromatami czerwonych owoców akcentowanymi porzeczkami i skórką pomarańczową. Smaki malin i wiśni sięgają aż po podniebienie i są uzupełnione nutami gorzkiej czekolady i jeżyny. Prezentując jasną kwasowość i średnią wagę, wykończenie jest długie i długotrwałe.