Pieczona Tilapia Z Sosem Kokosowo-Kolendrowym

Pieczona Tilapia Z Sosem Kokosowo-Kolendrowym
Pieczona Tilapia z sosem kokosowo-kolendrowym to bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4. Za 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 353 kalorii, 38g białka, oraz 6G tłuszczu. 121 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Jeśli masz pod ręką liście kolendry, papryczkę jalapeno, garam masala i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 98%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pieczona Tilapia Z Sosem Kokosowo-Kolendrowym, Pieczona Tilapia Z Sosem Kokosowo-Kolendrowym, oraz Tilapia z sosem kokosowym Kickin ' Poblano i kolendrą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Spryskaj blachę do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali sprayem oleju rzepakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2
Posyp rybę solą i umieść na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Połącz mleko kokosowe, kolendrę, imbir, garam masala, czosnek i jalapeno w blenderze i pulsuj, aż będą dość gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Garam MasalaGaram Masala
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wylej miksturę na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Piecz, aż ryba będzie tylko nieprzezroczysta w środku, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
6
Udekoruj większą ilością kolendry i podawaj z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
7
Na porcję (analiza nie obejmuje brązowego ryżu): kalorie: 170 Tłuszcz: 3 gramy tłuszcze nasycone: 1 gram białko: 34 gramy węglowodany: 1 gram cukier: 0 gramów błonnik: 0 gramów Cholesterol: 85 miligramów sód: 210 miligramów
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi

Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, wino musujące i Pinot Grigio to moje najlepsze typy tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować, jest Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Ten bogaty Pinot Noir otwiera się aromatami czerwonych owoców akcentowanymi porzeczkami i skórką pomarańczową. Smaki malin i wiśni sięgają aż po podniebienie i są uzupełnione nutami gorzkiej czekolady i jeżyny. Prezentując jasną kwasowość i średnią wagę, wykończenie jest długie i długotrwałe. 
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn